Ziarul

luni, 7 februarie 2011

Pilaf de găină

Găinuța face ouă, dar când îmbătrânește face și zeama bună sau...pilaf de exemplu.
E gustos desigur, după ce se fierbe carnea care ia ceva timp, la zeama rămasă adăugăm orez, o ceapă, un morcov ras și pătrunjel la sfârșit și suc de roșii. Carnea am prăjit-o.
A mers foarte bine cu murături.

2 comentarii:

  1. Normal ca arata delicios! incep sa ma repet.
    Mi s-a facut pofta de pepene murat (harbuz murat). Aici, in sud, nu se face asa ceva dar de fiecare data cand ma duc la mama ma infrupt din delicatetea asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. În general mă abțin de la murături k nu-mi fac bine , dar și când scap îmi asum toate riscurile. Sunt bune și mâncăm mai cu poftă cu harbuz și cu celelalte...

    RăspundețiȘtergere