Ziarul

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Tradițional





      De serviciu...la bucătărie...ostropel de vită- secretul : usturoiul și pătrunjelul verde; plăcințelele - secretul: amestecul de branză: o parte brânză de vaci, două părți brânză de oi, stafide și esență de rom.
      Urmează friptura de iepure...
      Și iat-o...a venit în ceas de seară...secretul: baitul !Merge bine cu mămăliguță și usturoi sau salată, murături...

3 comentarii:

  1. Sunteti o gospodina desavarsita. Toate arata senzational, iar placintelele mi-au facut o pofta teribila. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata si un gurmand! Multumesc d-le Anonim pt cuvintele frumoase. Dar, sincera fiind, nu am ajuns la superlativ, sunt undeva pe la comparativul de egalitate...

    RăspundețiȘtergere