Ziarul

marți, 10 ianuarie 2012

Film de animație 3D

     Soțul mă bate la cap să mergem la un film 3D de mult timp, dar cum mie nu-mi place violența am tot amânat, de aceea am ajuns la un compromis alegem un film de animație și nu unul de acțiune nebun, și iată că inevititabilul s-a produs. A fost fascinant!!!!!!!!!!!!!!! Mie îmi plac mult pinguinii, plus 3D, super plăcut!
   Am mers la Arena Mall la Cinema City și am văzut Happy Feet 2, prețul unui bilet e 19 lei plus 2,5 ochelarii.






8 comentarii:

  1. La fel ca si tine,si eu urasc violenta.Filmele de animatie insa, imi plac tare mult.O zi minunate iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Văd că ieșenilor nu le place violența :) Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. super! Si eu fug de filmele violente si horror, mai ales de cand cu bebelina, dar animatiile 3D merita vazute din plin! Inca nu am vazut filmul asta dar sper asa apara si la noi sa fug sa-l vad.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo că mergi mai des la filme 3D. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Duta, am vazut si eu Happy Feet, prima parte , la recomandarea copiilor. La inceput am crezut ca este un film de animatie pentru copii, dar vorba lui Alice Nastase: copiii retin povestea iar parintii trag invatamintele...
    Sper sa-mi fac timp sa vad si partea a doua, ca prea santeti incantati de ceea ce ati vazut (cel putin asta reiese din poze).

    RăspundețiȘtergere
  6. Înseamnă că ești mult mai câștigată decât mine dacă ai văzut prima parte și urmează partea a doua. Eram bucuroși de experiența respectivă pentru că participam prima dată la un film 3D. Merită văzut, dar consider că e cam scump sau poate sunt eu cam zgârcită.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu merg destul de des pe cat mi-as dori dar incerc caci e un mod placut de a petrece timpul cu sotul. Intr-adevar pretul nu e chiar mic dar cred ca merita ocazional la filme frumoase 3D pupicei>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. :)poate data viitoare îi trimit pupicei și bebelinei, așa cum îi zici tu

    RăspundețiȘtergere