Ziarul

sâmbătă, 11 iunie 2011

Bun, bun
























Cred că pentru oricine ardeii umpluți sunt un deliciu mai ales când se manâncă pentru prima dată într-un sezon. Și pentru că e sezonul legumelor, nu lipsesc din compoziție roșiile fierte cu ceapa și apoi undite cu ulei și dovlecelul ras cu morcovul și cu pătrunjelul verde tocat, plus orezul undit și carnea de vită , sare și delicat de legume.

4 comentarii:

  1. Mobila este noua? Verdele asta este culoarea mea preferata (pt mobila de bucatarie)de cand am intrat intr-un plafar si am vazut niste rafturi de aceeasi culoare. Din pacate inca nu-mi pot permite dar am sa intru la tine pe blog s-o mai vad pe-a ta.
    Bun! Bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. DA, este nouă. Și mie îmi place verdele, de fapt mi-a fost cerută părerea și am venit cu această idee, selectând de pe net tipul de mobilă și culoarea. Fac totuși o precizare f importantă, mobila nu este a mea, ci a socrilor, asta ca să te consoleze puțin știind cât de greu se mai poate face astăzi ceva în casă. Eu nu îndrăznesc să mă gândesc peste câte sute de ani voi avea casa mea în care să-mi iau mobilă de bucătărie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca spui ca mobila este a socrilor m-am mai linistit :); eram ''verde'' de suparare. Totusi te vad stapana peste bucatarie; intrebarea este: tu gatesti si pentru ei?

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    Gătim toți, mie îmi place să gătesc când sunt singură, așa m-am obișnuit de acasă, mă simt în largul meu.

    RăspundețiȘtergere