Ziarul

joi, 15 decembrie 2011

Noutăți de decembrie

 De Moș Nicolae inaugurarea bradului in Parcul Cancicov de către oficialități și Preasfințitul Ioachim Băcăoanul cu spectacol în aer liber.

 Ghetuțele de Moș Nicolae, bradul ce se vrea împodobit


 Primele podoabe de sărbătoare
Copilul nostru Nico:)
 Pastele cu brânză la cuptor
 Tortul pentru cei 70 de ani de viață ai lui tata
O pizza



Și eșarfele noi din colecție primite de la Moșu

5 comentarii:

  1. Am urmarit in tacere blogul pana acum dar nu ma pot abtine sa nu zic ce mi-au incantat privirea pozicile. In primul rand la multi ani taticului tau! Pastele cu branza la cuptor sunt preferatele mele. Arata delicios! Pizza la fel. Ghetutele sunt minunate. Cred ca ti-e sufletul plin de fericire cand ii vezi pe micuti cum lucreaza la micile proiecte. Super esarfele! Ma bucur ca ati reusit sa puneti perdelute la scoala. :) Asteptam sa vedem si bradutul impodobit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)Zâmbetul e pentru mai multe remarci. Mulțumesc pentru urare.Am reușit să ne cumpărăm și cuier și ne bucurăm de o atmosferă caldă în clasă așa cum sunt sufletele copiilor. L-ai uitat pe Nico!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur tare tare mult si felicitari! Sa va bucurati de atmosfera asta cat mai mult posibil!
    Sa stii ca am uitat sa mentionez de Nico. L-am remarcat intr-un post anterior si am fugit la sot sa ii zic ce super cadou ai primit.:D Am si eu o jucarie de care nu ma pot desparti nici cand plec de acasa cateva zile dar e mult mult mai mica. Tu chiar ai ce tine in brate, si e pufosss

    RăspundețiȘtergere
  4. Perdelele sunt ok, dar as fi preferat jaluzele verticale, care se potrivesc mult mai bine cu geamurile termopan, iar lumina era la liberul arbitru, dupa necesitati. M-au impresionat ghetutele copiilor! Sper din tot sufletul sa fi ajuns mosul cu ``o bucurie`` pentru fiecare dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi (învățătoarea și elevii) suntem modești și nu ne-am permis jaluzele, de fapt perdelele nu au fost cumpărate , ci primite.
    Ghetuțele nu au ieșit toate atât de bine, dar i-am lăsat să lucreze așa cum au dorit ei, iar Moșu a venit și le-a pus ceva în ghetuțe.

    RăspundețiȘtergere