Ziarul

duminică, 27 martie 2011

„Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului” , Klaus Kenneth

     Vineri am descoperit o nouă atmosferă de slujire în Biserică , aflată acolo pentru un botez , întâmplarea a făcut să înceapă Sfântul Maslu și astfel am trăit parcă mai profund ca oricând aceată Sfântă Taină.  Biserica „Sfântul Dumitru ” din Bacău e impunătoare, dar și slujirea e pe măsură. În timpul slujbei preotul paroh Pleșcău Ioan ( unul din acei preoți pe care îl apreciezi din prima) a făcut o recomandare de carte spunând că a citit-o recent, a subliniat atât de bine comunicarea personajului cu Hristos încât m-a emoționat profund și am învățat sau reînvățat cum să pătrund și să ies din situații imposibile cu împlinirea de care am  nevoie. Acel moment a fost tot ce aveam nevoie pentru lacrimile mele de suferință pentru că nu sunt posturi titularizabile pentru specializarea mea. Acea relatare m-a luminat, a fost ca o revelație pentru necazul meu.
    Noi toți căutăm în viață anumite lucruri absolut necesare , uneori eșuăm, alteori reușim , cu siguranță cazurile în care ne abandonăm lui Hristos îmbrățișând credința adevărată sunt victorioase. Și așa cum spunea și duhovnicul meu de multe ori ne dorim ceva anume și nu reușim să obținem împlinirea după propria noastră voință , căci Cel ce ne iubește ne dă împlinirea așa cum consideră că e mai bine pentru noi.
    Dacă personajul cărții a parcurs două milioane de kilometri în căutarea Adevărului, noi cei ce-l trăim dintotdeauna trebuie să-L avem în toate situațiile vieții, mereu cu noi și pentru mântuirea noastră.
    Am desprins și câteva detalii despre carte de pe net:
    „Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului ” Klaus Kenneth
    Preț 15 lei
    Editura Aqnos
    An apariție: 2009
    Nr. pagini: 312
    „Marcat de o copilărie zbuciumată, lipsită de dragoste și plină de abuzuri, Klaus Kenneth, exclus de societate , pornește în căutarea dragostei și adevărului , pe un drum primejdios , presărat cu dezamăgiri . Căutarea sa , pecetluită de ură și moarte , îl poartă vreme de 12 ani prin toată lumea , și către marile religii ale lumii , precum hinduismul , buddhismul sau islamul. Dar niciuna dintre ele , după cum nici ateismul, ocultismul, ezoterismul sau drogurile nu îi pot umple golul lăuntric . Abia întâlnirea dramatică cu Dumnezeul cel Necunoscut , într-o situație limită , marchează începutul unei preschimbări a vieții sale, o schimbare neașteptată , care capătă un făgaș final prin ajungerea „acasă”, în Ortodoxie. Toate acestea sunt relatate de autor într-un mod viu și captivant , fără a ascunde nimic. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu