Ziarul

miercuri, 25 aprilie 2012

De prin bucătărie

   Pentru că sunt în concediu medical am mai mult timp să gătesc și uneori încerc și combinații noi.
 Aici , nu mămăliguța cu brânză, nici cartofii special făcuți de soț, nici friptura de miel tot a la Florin, ci mâncărica cu ceapă fiartă și suc de roșii cu rânzuci și inimioare e noutatea, a ieșit bunuță și elementele în combinația aceasta nu s-au mai întărit.

 De-ați ști ce bună e frișca aceea! Și blatul e minunat ! Sunt cumpărate de la cofetăria de la Kaufland pentru Georgică. :)


 Fac des combinații la tavă cu cartofi, legume, cărniță. Aici am făcut musaca și diferă față de cea prezentată de anul trecut prin faptul că am pus cărniță de pui în loc de văcuță , în plus mărar și ciupercuțe și ceva caș deasupra.
 S-a feliat cam greu , dar chiar și așa
 a ieșit bunuță.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu