Ziarul

sâmbătă, 11 februarie 2012

Filosofia vieții pe sarcină

      În săptămâna a 8-a de sarcină s-au derulat evenimente pozitive și evenimente negative. L-am văzut pe bebe mic la al 2-lea eco cum îi bate inimioara. Mi-e tot mai clar k e băiețel, iar tăticul lui a început să accepte că se va numi Matei. Asta pentru că am participat la primul Sfântul Maslu de când există bebe și a auzit în cadrul acestei Sfintei Taine : Evanghelia după Matei și o altă situație când se începe Sfânta Evanghelie cu :„era odată un om cu numele Matei...”
     Așadar lui Matei îi place la biserică, e și firesc, nu? Un bebe care a prins viață cu promisiunea că-l voi închina Domnului. Îi plac Sfintele Taine și se bucură de Casa Domnului .
     Știu că va fi un om mai puternic ca mine deoarece a trecut cu bine și peste prima încercare mai serioasă pe care oamenii nu ezită să o comită deși știu că el e mic și fragil și poate să îi facă rău. Cu certitudine el nu va iubi astfel de oameni. Căci ce legătură poate avea lumina cu întunericul, Viața cu moartea, iubirea cu disprețul, binele cu răul.
     Pupici și Doamne ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu