Ziarul

sâmbătă, 2 aprilie 2011

În natură și pe la bucătărie

În oaza de liniște
Aici și suferința , și neliniștea, și răutățile, și neajunsurile dispar ...apare speranța, iertarea, bunătatea căci Domnul e mai aproape...
În lumea plăcintelor moldovenești

Papanașii, preferații mei
Tigaia cu abur
Pulpe umplute cu ciupercuțe
Sunt bune, gătite de soț după o rețetă nouă.
Și în naturăăăăă


Acasă

3 comentarii:

  1. Duta, mancarea din pozele tale este foarte apetisanta...Eu credeam ca numai in familiile cu copii se gateste mult.
    As fi vrut sa stiu cam cat costa o tigaie cu aburi; pare foarte interesanta.
    Daca accepti sfaturi, ti-as sugera sa folosesti hartia de copt. Eu am descoperit-o cu vreo doi ani in urma si sant foarte multumita; nu trebuie sa folosesti nimic pt uns tava (se unge un pic hartia pe deasupra) si te scuteste de spalatul tavii dupa aceea.
    Minunate pozele din natura; unde sant facute?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știu cât costă o tigaie cu aburi, noi am primit-o la nuntă și am inaugurat-o săptămâna aceasta când mi-am adus-o aminte de ea, vom încerca să mai eliminăm uleiul din alimentație. Sfaturile le accept cu plăcere știind că vin de la o gospodină desăvârșită.Mulțumesc.
    La Bacău trece Bistrița și formează un lac unde ieșim și ne bucurăm de natură în orice anotimp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Duta, sa stii ca datorita uleiului evit sa mai fac papanasi prajiti ...
    In rest, sant departe de a fi o gospodina desavarsita; ce-i drept ai casei s-au obisnuit cu mancarea gatita de mine si nu se mai deranjeaza sa mai faca vreun compliment, pe care cateodata chiar il astept (acest lucru ma demotiveaza).
    Am noroc ca ma mai ''gratuleaza'' musafirii insa si acestia sant tot mai rari din cauza crizei...

    RăspundețiȘtergere