O pagina pentru cei care iubesc și simt creștin ortodox,care trăiesc cu gândul la mântuire,care fac din viața lor un drum spre Lumină,care il au pe El oriunde și oricând,o pagina cu și despre Dumnezeu.
luni, 7 februarie 2011
Pilaf de găină
Găinuța face ouă, dar când îmbătrânește face și zeama bună sau...pilaf de exemplu.
E gustos desigur, după ce se fierbe carnea care ia ceva timp, la zeama rămasă adăugăm orez, o ceapă, un morcov ras și pătrunjel la sfârșit și suc de roșii. Carnea am prăjit-o.
Normal ca arata delicios! incep sa ma repet. Mi s-a facut pofta de pepene murat (harbuz murat). Aici, in sud, nu se face asa ceva dar de fiecare data cand ma duc la mama ma infrupt din delicatetea asta.
În general mă abțin de la murături k nu-mi fac bine , dar și când scap îmi asum toate riscurile. Sunt bune și mâncăm mai cu poftă cu harbuz și cu celelalte...
Normal ca arata delicios! incep sa ma repet.
RăspundețiȘtergereMi s-a facut pofta de pepene murat (harbuz murat). Aici, in sud, nu se face asa ceva dar de fiecare data cand ma duc la mama ma infrupt din delicatetea asta.
În general mă abțin de la murături k nu-mi fac bine , dar și când scap îmi asum toate riscurile. Sunt bune și mâncăm mai cu poftă cu harbuz și cu celelalte...
RăspundețiȘtergere