Așa îi spun eu, pește în oțet , de fapt macerat - am cumpărat 4 pești macro congelați, mai nou sunt ambalați frumos de park ar fi cozonak, k doar suntem în U.E. , peștii se lasă să se dezghețe și se taie ușor înghețați din 2 motive: unul pentru k peștele congelat nu se dezgheață până curge apă , al doilea se lucrează mai ușor așa; se taie rondele, iar acestea se înjumătățesc, se spală peștele și se poate clăti în apă cu ceva oțet, se adaugă cirk jumătate de ceșcuță de ulei, oțet o ceașcă, apă până se acoperă compoziția, sare, condiment de pește, foi de dafine, se acoperă și se lasă la frigider la macerat până a doua zi când se fierbe compoziția până se evaporă apa. Se poate consuma așa simplu sau se poate pregăti în paralel un sos cu ceapă: 2-3 cepe mari sau 5-6 mici:) se taie, se fierbe în puțină apă k prăjeala distruge...se adaugă ulei și paste de tomate și condiment la alegere, se poate amesteca sosul cu peștele în oțet. Mie nu-mi plac rețetele fixe, bătute în cuie, întotdeauna las libertate în imaginația gătitului. Urmează mâine să adaug foto cu produsul final.
A ieșit bun, nu foarte bun, mai trebuia ceva oțet. Cel puțin așa prefer eu cu mai mult oțet.
Nu am mai auzit de reteta asta, dar normal ca arata delicios. Cu siguranta o sa o incerc.
RăspundețiȘtergereSa pui mai mult otet ca mine
RăspundețiȘtergere