Ziarul

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Bucătăria de toamnă

    Astăzi e cu adevărat prima zi de toamnă, nici nu vreau să mă uit afară cât este de urât. Spre seară a venit toamna cu adevărat.
    Am răscolit printre puținele poze făcute în acast sezon pentru ca să ne bucurăm în casă de toamnă.

 Mi s-au amestecat teribil pozele, așa că...
Castraveții în oțet s-au combinat cu nucile



Cartofii fierți cu sos de post cu friptura























 Pizza de casă, e prima oară când fac de când sunt la Bacău, făceam mai des înainte

 Vinete la cuptor fără ulei
Bun e vinul ghiurghiuliu....aici e must , nu e natural sută la sută, e fiert și e bun, bun, ca să se păstreze mereu dulce




 Friptura cu sos și cartofi
 la cuptor cu sărbușca cu ceapă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu